måndag 18 november 2013

Dörrar och fönster och lite till.... 16-17 november

I onsdags körde Niclas och Harri kvällspass igen och då monterade de fönstret på gaveln och den ena ytterdörren. De satte även fodret på fönstret högt där uppe innan de satte i fönstret.


Till våren får vi lösa hur vi skall ta oss dit för att måla.
 På lördagen sattes nästa dörr och så fönstren. Nu är alla hål gjorda, men köksfönstret är än så länge inte monterat.

Under torsdag och fredag satte jag och Harri en del OSB och lite gips för att sedan kunna montera inne delen till värmepumpen. På lördagseftermiddagen hjälpte Niclas oss med OSB:n på gavelspetsen ovanför porten.


På söndagen var vårt mål att fixa så vi kunde gå in genom ytterdörren istället för genom porten. Det var geggigt och sluttande, men då kom Wester farande med sin mirakelmaskin och vips så hade vi en grusad gång till ytterdörren!!Sedan gjorde vi i ordning och ställde utedelen till värmepumpen på plats. Så i veckan kan värmepumpsmannen göra sitt!
 Närmre bild på vår ingång. Där lastpallen ligger på gången är det ett gegghål, men det blir väl bättre när det blir kallt. Kvällen ägnades sedan åt att skruva OSB och röja inne för imorgon kommer trappmannen. Vi fick klart OSB i köket, men det glömde jag att fota.

1 kommentar:

  1. Vi ser fram emot att se er i Vrigstad!
    Misstänker att det kan bli fullt ganska snabbt, håll ögonen på bloggen i mellandagarna!...

    SvaraRadera