lördag 8 november 2014

Trädgårdsbod Efter branden har vi blivit trångbodda på många sätt. Eftersom Harri blev av med källaren som var hans verktygsförråd så behövde han plats för sina verktyg när han började köpa nya. Då fick jag flytta ut ur friggeboden med mina trädgårdsgrejer. Över sommaren "bodde" jag i vedskjulet, men vi insåg att det i längden inte var någon hållbar lösning. Vi diskuterade fram och tillbaka var det skulle vara lämpligt att ha en trädgårdsbod och kom slutligen fram till att förlänga den befintliga boden som står mellan garaget och friggeboden. När det väl var bestämt så satte Harri igång. 

 
Golvet reglades upp och isolerades 12 augusti.
Väggarna reglades upp 14-19 augusti.
Sen följde panel på utsidan, råspont på taket, isolering i tak och väggarna, papp på taket och en dörr på plats. Men dessa steg har jag tyvärr missat att fotografera. Masonit satte vi på väggarna inuti och så målades alltihop vitt.
26 september satte Harri upp belysning inne och vi kunde flytta in med hyllor och grejer. Det är bara den utvändiga målningen av boden som återstår, men den får vi ta till våren.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar